مواد لازم برای مقدار دو و نیم پیمانه:
زردالو دو نیم شده: حدود 3 پیمانه، هسته آنها جدا شود.
شکر: یک پیمانه
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• ابتدا کاسهای را روی کاسه بزرگتری که حاوی آب یخ است قرار داده و کنار بگذارید.
• در ظرفی زردالوها، میوه و شکر را روی حرارت زیاد جوش آورید، سپس حرارت را روی متوسط قرار داده و مرتب مربا را هم بزنید و کفهای ایجاد شده روی ظرف را جدا کرده، دور بریزید.
• وقتی مربا کمی غلیظ شد ( حدود 5 دقیقه پس از جوشاندن) آن را از روی حرارت برداشته و به اندازه نصف قاشق مرباخوری از آن را درون کاسهای که روی ظرف آب یخ قرار دادهاید بریزید و30 ثانیه صبر کنید سپس کاسه را کمی مایل کنید و اگر مربا خیلی راحت روان شد دوباره ظرف مربا را روی حرارت قرار دهید و به مدت یک تا دو دقیقه دیگر آن را حرارت دهید ولی اگر در مرحله تست، مربا کمی سخت حرکت کرد، مربا آماده است و میتوانید آن را از روی حرارت بردارید.
• مقدار مربای مورد نیاز را برداشته و دمای آن را به دمای اتاق برسانید، سپس بقیه آن را درون ظرف مخصوص مربا که از قبل با آب جوش استریلیزه شده، بریزید و درب آن را محکم ببندید و درون یخچال قرار دهید.